П`ятниця, 03.05.2024
Загнітківська ЗОШ
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 59
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

20:34
І знову ми приходимо до рубежа

І знову ми приходимо до межі , що відділяє рік минулий від прийдешнього. В ці дні кожен аналізує свої досягнення, підбиває підсумки зробленого. Спробуймо і ми це зробити.

     Загнітківська школа постала серед села далекого 1985 року. Час не щадить ні людину, ні будівлі. Тому такою важливою є допомога небайдужих. Уже два десятиліття мріяли ми  про заміну вікон і нарешті дочекалися: школа засяяла сучасними гарними теплими вікнами. І все це завдяки зусиллям  Європейського проекту, громади села, місцевої та районної влади. Щире спасибі, друзі, за такий подарунок!

     Навіть діти піднеслися душею, то що вже говорити про  дорослих! Бо ж затишно, тепло стало в класах. Хочеться ще більше сил і знань віддати дітям. Тим більше ,що завдяки Кодимській РДА( очільник В.П.Козачок), районній раді( голова Г.М.Гладенький) та районному відділу освіти( начальник Сільницька Л.С.) в шкільній котельні встановлено сучасне потужне обладнання на альтернативному паливі , тепла якого вистачає на приміщення лікарні та школи.

     Не соромно нині зайти і в  гігієнічну кімнату: новенькі кахлі, раковини та крани, а на стіні -  чудове дзеркало, в яке так люблять видивлятися дівчатка. До цього доклали чимало зусиль районне управління освіти та батьківський комітет школи. Тож дякуємо, шановні, за ваш внесок у затишок нашої школи.

      Не обминають нас своєю увагою і депутати обласної ради. В.О. Осіпов допомагає в ремонті внутрішніх туалетів, О.Л. Барський подарував напередодні Нового року проектор. М.В. Сорочан придбав принтер для кабінету інформатики. Ця турбота особливо цінна для сільської школи, яка обділена увагою держави, тому керівництво школи вимушене шукати спонсорів, і вони, на щастя, є. Тому вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим і подружжя Новицьких – власників «Центру електронних послуг», котрі неодноразово надавали допомогу із запчастинами для комп’ютерів та іншими приладами для уроків технологій. Тож дяка щира Вам, шановні!

       Хочеться окремо подякувати тим, хто вийшов зі стін рідної школи і тепер, маючи змогу, продовжує опікуватися нею. Це Слідянський Іван Антонович, який зумів зі свої невеликих статків виділити 1000 грн. для закупівлі картриджів для принтера, це і голова села Сливінський Михайло Андрійович, який організував для школярів  придбання м’ячів на новорічні свята та постійно турбується життям школи. А СТОВ « Зернятко-Південь» закупило для всіх учнів новорічні солодощі. Висловлюємо вдячність за допомогу у проведенні новорічних свят і місцевим підприємцям: Г. Луковій, В. Бодачевській,  Л.Бардахівській, Н.Чепіль, Міхалкову В.В., Рубанському А.І., Сливінському П.С.,Бардаховському В.О.,Кириченку В.В.,Афійчуку В.О.

      Якби кожен, хто має змогу, займався доброчинністю, то побільшало б щасливих.  Варто любити свій народ не лише до глибини душі, а й до глибини власної кишені. Тож вітаємо щиро всіх, хто доклав сил, енергії, коштів до того, аби дітям села жилося і працювалося в затишній упорядкованій школі, всіх, кому не байдуже майбутнє України, хто серцем уболіває за ближніх.

     З Новим роком і Різдвом Христовим, дорогі наші меценати! Хай ведеться вам в усьому, хай рука ваша буде щедрою для тих, хто потребує допомоги. Здоров’я і снаги, родинного затишку і миру!

      І нехай наша співпраця продовжиться в році прийдешньому!

                                                           З повагою батьки, учні та педагоги Загнітківської ЗОШ.

Переглядів: 456 | Додав: sacha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz